Äidinkielen kirjallisuustehtävä osa 9

Itsearviointi

1 – Kirjan keskeisimmät juonenkäänteet, 4 tähteä: Poimin kirjasta omasta mielestäni merkittävimmät tapahtumat ja käännekohdat. Osa tekstistä on turhaa lisätietoa, jonka olisi voinut jättää pois.

2 – Päähenkilön tapaaminen, 3 tähteä: Tämän postauksen kappaleet tuntuvat jälkeenpäin jotenkin irtonaisilta. En silti halua lähteä muuttamaan niitä, sillä uskon oppivani paljon niistä saaduista palautteista.

3 – Päähenkilön ajatuksia, 5 tähteä: Itse olen todella tyytyväinen tähän postaukseen, sillä mukana on katkelma sekä esimerkkejä kirjasta. Lisäksi useassa kohtaa on myös omia mielipiteitäni ja pohdintojani.

4 – Kirjan kertojaratkaisu, 5 tähteä: Mielestäni postaukseen ei juurikaan ole lisättävää tehtävänannon huomioon ottaen, sillä siitä käy ilmi mikä kertoja kirjassa on, kenen näkökulmasta tapahtumat kerrotaan ja miten kertojaratkaisu vaikuttaa tapahtumien kuvaamiseen. Lisäksi mukana on myös vähän omia mielipiteitäni perustelujen kera.

5 – Mielipiteeni kirjasta, 4 tähteä: Olen antanut postauksessa useita esimerkkejä mielipiteideni tueksi.

6 – Kirja lukukokemuksena, 4 tähteä: Alussa hiukan toistoa, osittain tuntuu etten pysy aiheessa, mutta toisaalta tuollainen on käsitykseni siitä, minkälaista tekstiä pitäisi kirjoittaa kertoessaan omasta lukukokemuksestaan: Miltä itse kirjan lukeminen tuntui ja miten kirja vaikutti minuun sen luettuani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *